Mam 15 lat, może 16. W jakim świecie chciałbym wytrwać swoje życie?
Co odpowiem na to pytanie, - będzie mój światopogląd.
<Może do tego momentu przeczytałem dużo światowej literatury, - z tego, z rodzinnych relacyj, z ujawnienia o ciekawych mi ludziach, z mojej przyrody, - i powstało moje zdjęcie o marzanym świecie.>
a. Czy w starości będzie tak, że będę nowych kontaktów, stosunków z obowiązkami, którzy zabierają czas osobisty?
K starości przyjdę jako listonosz, taki gość, który regularnie kontaktuje z nieznanymi ludźmi. I zdobył listonosz możliwość wyboru, - z kim może chętnie rozmawiać, a z kim nie. To jest coś.
I listonosz chciałby, - żeby tego nie stracić - żeby wszyscy osoby, z którymi on chętnie rozmawia, byli znajomymi pomiędzy sobą. Wtedy listonosz zostaje listonoszem i w rasie jak by nie pracował na Poczcie.
Jakiego człowieka chlelibyście spotkać jako nowego znajomego?
b. Co mogę powiedzieć o ludziach, z którymi się chętnie spotykam?
To jest najpierw dobry ludzie.
Kto jest zdaniu Pana/i dobrym człowiekiem?
Według mnie to jest człowiek czujny, który odezwie się na twój problem, albo pytanie, nie zabraknie mu na to czasu. To jest człowiek który postara się nie zaszkodzić ci materialnie, nie zadać bólu.
Jednak to słowa po stronie emocyj, - "Czy warto zdobywać nowych znajomych?"
Po stronie racie: zwykła osoba w stanie kontaktować z ograniczonej ilości ludzie, może ze sto, może nie wiele więcej.
Temu zdobycie nowych znajomych powiązane z zapamiętaniem starych.
c. Wbrew pozorom powszechna sytuacja życiowa nam mówi, - że za dla zabezpieczenia przyszłości osobistej i naszych bliskich potrzebujemy poszydzenia koła kontaktów i znajomości języka angielskiego. Co najmniej dla tego, żeby było komu nam doradzić w różnych sytuacjach życiowych.
To jest argument rozsadka na zdobycie nowych znajomych.
To po prostu znaczy, że chwielibyśmy mieć znajomych mądrych, co najmniej w jakiś pytaniach?
d. Teraz mam zadanie znaleźć artystę, namaluje mi znaczek "kocham Pocztę Polską".
Jakie jest działania, zakłady, którzy łączą cały kraj, naród Polski?
Oprócz Poczty, może pański system zdrowia, system edukacyjny, Policja, Straż Pożarna?
Chciałbym na sobie nosić znaczek "kocham Pocztę Polską", "kocham beg i morsowanie", "kocham język polski", "kocham Warszawę".
Zadanie dla artysty w mojej wizji wygląda tak:
- najpierw trzeba wyrazić emocję "kocham". Dla tego mamy granicy (linię granicy) znaczków. Ta linię musi być obrazkiem, co wyzywa emocje z plusem. Zwierzątko, kwiat, zjawisko przyrodnie <słońce, znana góra, gejzer, kropelka, śnieżka, chmura z księżycem>, rzeźba, bohater Baśni.
- w środku tego postaci-granicy musi być harmoniczne umieszczony treść tego, co kocham: malunek, słowa, symbolowy.
Wyższym poziomem tych znaczków było by "kocham kochanie".
Co znaczy "umiejętność kochać" mogę powiedzieć w rozmowie osobistej.
Włodek
P.S.
1. Zdecydujem się o rozmiarach znaczka, - to zależy gdzie znajduje się symbol:
- zprawa na czapce, na pasku zlewa, na prawem bucie: paczka zapałek w poziomie, 3*5 cm;
- prawa ręka: dwie paczki pionowo, w pionie, 10*3 cm;
- na piersi: dwie paczki pionowo, w poziomie, 6*5 cm;
- na plecach, na plecaku: trzy paczki pionowo, w poziomie, 5*3 cm;
- lewa noga: trzy paczki pionowo, w pionie, 3*15 cm.
2. Obraz linii-granicy najpierw można poszukać w ilustracjach do basen.
3. O układzie w środku granicy, który odpowiada na pytanie "co kocham". Potrzebnie poszukać treść, która koresponduje się z granice-obrazem.
4. Potrzebnie zaczynać od końca.
poczta z dzieciństwa
Re: poczta z dzieciństwa
Мені 15, можливо, 16. У якому світі я хотів би закінчити своє життя?
Те, що я відповім на це питання, буде моїм світоглядом.
<Можливо, до цього моменту я прочитав багато світової літератури, - з цього, з сімейних стосунків, з розуміння людей, які мені цікаві, з моєї природи, - і створилася моя картина світу мрії.>
а. Чи станеться так, що в старості у мене будуть нові контакти та стосунки з обов’язками, які забирають мій особистий час?
Коли я постарію, я прийду листоношею, дядкем, який регулярно спілкується з незнайомими людьми. І листоноша отримав можливість вибирати – з ким охоче спілкуватися, а з ким ні. Це щось.
А листоноша хотів би — щоб не втратити надбання — щоб усі люди, з якими він охоче спілкувався, дружили між собою. Таким чином листоноша залишиться листоношею і якби не працював на пошті.
Яку людину ти хотів би зустріти як нового друга?
б. Що я можу сказати про людей, з якими я охоче зустрічаюсь?
Це перш за все добрі люди.
Як ви вважаєте, хто хороша людина?
На мій погляд, це чуйна людина, яка відповість на вашу проблему чи питання і матиме для цього достатньо часу. Це людина, яка постарається не нашкодити вам матеріально і не завдати вам болю.
Проте ці слова емоційного боку – «Чи варто заводити нових друзів?»
Щодо раціо: звичайна людина може контактувати з обмеженою кількістю людей, можливо, сотнею, можливо, не набагато більше.
Тому отримання нових друзів пов'язане з забуванням старих.
в. Всупереч зовнішньому вигляду, нинейша життєва ситуація підказує нам, що для того, щоб забезпечити своє особисте майбутнє та майбутнє наших близьких, нам необхідно поширювати коло контактів та знання англійської мови. Хоча б для того, щоб було кому порадити в різних життєвих ситуаціях.
Це розумний аргумент для нових друзів.
Чи це просто означає, що ми хотіли б мати розумних друзів, принаймні в деяких питаннях?
д. На зараз я маю знайти художника, який намалює мені значок «Я люблю Пошту Польську».
Яка діяльність та заклади поєднують усю країну, польський народ?
Окрім пошти, можливо, загальна система охорони здоров’я, система освіти, поліція, пожежна охорона?
Я хотів би носити значок «Люблю Пошту Польську», «Люблю плавання та зимове купання», «Люблю польську мову», «Люблю Варшаву».
У моєму баченні завдання для художника виглядає так:
- спочатку потрібно висловити емоцію «кохаю». Для цього у нас є кордон (лінія кордону) значка. Ця лінія повинна бути зображенням, що викликає емоції з плюсом. Тварина, квітка, природне явище <сонце, знаменита гора, гейзер, крапля, сніжна куля, хмара з місяцем>, скульптура, казковий герой.
- в середині цієї картини-кордону має бути гармонійно розміщений зміст того, що я люблю: образ, слово, символ.
Вищим рівнем цих значків було б «кохаю кохання».
Що значить «уміння любити» можу сказати в особистій розмові.
Влодек
P.S.
1. Визначуся з розміром значка - це залежить від того, де розташований значек:
- по правей на шапці, на поясі по лівій, на правому черевику: горизонтально пачка сірників 3*5 см;
- права рука: дві пачки вертикально, поверхами, 10*3 см;
- на грудях: дві пачки вертикально, одна при другій 6*5 см;
- на спині, на рюкзаку: три пачки вертикально, одна при другій 5*3 см;
- ліва нога: три пачки вертикально, поверхами, 3*15 см.
2. Зображення лінії-кордону спочатку можна шукати на ілюстраціях до казок.
3. Про малюнок у середині кордону, що відповідає на запитання «що я люблю?» Потрібно шукати зміст, який відповідає образу рамки.
4. Починати треба з кінця.
Те, що я відповім на це питання, буде моїм світоглядом.
<Можливо, до цього моменту я прочитав багато світової літератури, - з цього, з сімейних стосунків, з розуміння людей, які мені цікаві, з моєї природи, - і створилася моя картина світу мрії.>
а. Чи станеться так, що в старості у мене будуть нові контакти та стосунки з обов’язками, які забирають мій особистий час?
Коли я постарію, я прийду листоношею, дядкем, який регулярно спілкується з незнайомими людьми. І листоноша отримав можливість вибирати – з ким охоче спілкуватися, а з ким ні. Це щось.
А листоноша хотів би — щоб не втратити надбання — щоб усі люди, з якими він охоче спілкувався, дружили між собою. Таким чином листоноша залишиться листоношею і якби не працював на пошті.
Яку людину ти хотів би зустріти як нового друга?
б. Що я можу сказати про людей, з якими я охоче зустрічаюсь?
Це перш за все добрі люди.
Як ви вважаєте, хто хороша людина?
На мій погляд, це чуйна людина, яка відповість на вашу проблему чи питання і матиме для цього достатньо часу. Це людина, яка постарається не нашкодити вам матеріально і не завдати вам болю.
Проте ці слова емоційного боку – «Чи варто заводити нових друзів?»
Щодо раціо: звичайна людина може контактувати з обмеженою кількістю людей, можливо, сотнею, можливо, не набагато більше.
Тому отримання нових друзів пов'язане з забуванням старих.
в. Всупереч зовнішньому вигляду, нинейша життєва ситуація підказує нам, що для того, щоб забезпечити своє особисте майбутнє та майбутнє наших близьких, нам необхідно поширювати коло контактів та знання англійської мови. Хоча б для того, щоб було кому порадити в різних життєвих ситуаціях.
Це розумний аргумент для нових друзів.
Чи це просто означає, що ми хотіли б мати розумних друзів, принаймні в деяких питаннях?
д. На зараз я маю знайти художника, який намалює мені значок «Я люблю Пошту Польську».
Яка діяльність та заклади поєднують усю країну, польський народ?
Окрім пошти, можливо, загальна система охорони здоров’я, система освіти, поліція, пожежна охорона?
Я хотів би носити значок «Люблю Пошту Польську», «Люблю плавання та зимове купання», «Люблю польську мову», «Люблю Варшаву».
У моєму баченні завдання для художника виглядає так:
- спочатку потрібно висловити емоцію «кохаю». Для цього у нас є кордон (лінія кордону) значка. Ця лінія повинна бути зображенням, що викликає емоції з плюсом. Тварина, квітка, природне явище <сонце, знаменита гора, гейзер, крапля, сніжна куля, хмара з місяцем>, скульптура, казковий герой.
- в середині цієї картини-кордону має бути гармонійно розміщений зміст того, що я люблю: образ, слово, символ.
Вищим рівнем цих значків було б «кохаю кохання».
Що значить «уміння любити» можу сказати в особистій розмові.
Влодек
P.S.
1. Визначуся з розміром значка - це залежить від того, де розташований значек:
- по правей на шапці, на поясі по лівій, на правому черевику: горизонтально пачка сірників 3*5 см;
- права рука: дві пачки вертикально, поверхами, 10*3 см;
- на грудях: дві пачки вертикально, одна при другій 6*5 см;
- на спині, на рюкзаку: три пачки вертикально, одна при другій 5*3 см;
- ліва нога: три пачки вертикально, поверхами, 3*15 см.
2. Зображення лінії-кордону спочатку можна шукати на ілюстраціях до казок.
3. Про малюнок у середині кордону, що відповідає на запитання «що я люблю?» Потрібно шукати зміст, який відповідає образу рамки.
4. Починати треба з кінця.